Veelgestelde vragen.

Hoe weet ik de juiste maat van mijn gordijn?

Er zijn twee manieren om de maat van uw gordijn te meten. Hier vindt u alle informatie.


In welke afmetingen zijn de gordijnen verkrijgbaar?

Alle gordijnen zijn op elke gewenste maat leverbaar, ongeacht de hoogte en breedte. U besteld uw gordijn op maat bij uw DEGOR dealer in de buurt of bij één van onze online dealers.

 

Zijn de gordijnen weerbestendig?

Alle gordijn zijn weerbestendig. Dit maakt de gordijnen geschikt voor caravan, camper, boot, tuinhuis, schuifpui etc.

 

Kan ik het gordijn zelf inkorten?

Het is mogelijk om uw gordijn zelf in te korten. Bij een DEGOR kraalgordijn is dit geen enkel probleem. De kralen zitten op de draad gemonteerd en zullen er niet vanaf vallen. Bij de kunststofdraad gordijnen geldt absoluut een maximum van 3 centimeter. Het risico bestaat dat bij het zelf afknippen van de draad het gordijn niet meer mooi aansluit en de onderkant omkrult.

 

Is het mogelijk om een meerder kleuren te combineren in één gordijn?
Het is mogelijk de kleuren te combineren van elke structuur. Of dit er  1,2,3 of 10 zijn is geen enkel probleem. U  kunt zelfs een gewenst patroon aanleveren.

 

Hoe wordt het gordijn bevestigd?

Bij elk gordijn wordt standaard bevestigingsmateriaal geleverd. Het bevestigen van het gordijn gaat d.m.v. twee duimschroeven. U monteert deze in de wand   en klikt de aluminium cassette van het gordijn over de duimschroeven. Uw gordijn hangt stevig en recht naar beneden.  Het gordijn is tevens gemakkelijk te verwijderen indien u het gordijn na het zomerseizoen wilt opbergen.
 

Hoe berg ik mijn gordijn op?
Mocht u na het zomerseizoen uw deur-, caravan- of campergordijn willen opbergen dan adviseren wij deze op te bergen in de orginele doos. Rol óf wikkel het gordijn dan nooit om de strip heen, maar leg het gordijn in een lange lus. Dit voorkomt kreukels en zorgt er voor dat het gordijn minder lang hoeft uit te hangen bij het volgende gebruik.  Een andere tip is om het gordijn op een andere plek te hangen.

 

Wat is mijn dichtstbijzijnde verkooppunt?

Voor uw dichtstbijzijnde verkooppunt of voor één van onze online dealers kunt u contact opnemen via het contactformulier. Mailen kan via info@degor.nl. Telefonisch kunt u ons bereiken van ma t/m vrijdag van 08.00 – 16.30 uur via 023 – 55 81 832.

| DEGOR

Over ons

Dealerlogin 

 

 

 

| Adres
DEGOR B.V.
Spieringweg 603 G

2141 EB Vijfhuizen

+31 - (0)23 55  81  832 
info@degor.nl

 

 

Alle afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd.