...

Maatwerk

Breed assortiment

Hoogwaardige materialen

M

< Terug naar Projecten

Een Culinaire Creatie: Degor & MasterChef

Gebruikte materialen: Kunststof kraal Cesar (niet meer verkrijgbaar in de huidige collectie). Een alternatieve structuur is Cyprus of Chios.

Met trots kondigt Degor een samenwerking aan met het gerenommeerde televisieprogramma MasterChef. Door een project- en interieurinrichter is Degor benadert om een keukenomgeving te creëren die niet alleen functioneel was voor de kandidaten, maar die ook esthetisch aansloot bij de standaarden van het programma.
Onze op maat gemaakte vliegengordijnen, bekend om hun duurzaamheid en design, werden getransformeerd tot een mooi visueel element in de MasterChef keuken. Ze dienen als achtergrond element, maar bieden tegelijkertijd ook een hygiënische en stijlvolle scheiding binnen de kookruimte.
Degor is vereerd om deel uit te maken van dit programma, en we zijn verheugd dat onze producten een kleine rol hebben kunnen spelen in de culinaire reis van de deelnemers.

Maatwerk voor uw bedrijf

Wilt u uw ruimte of project ook inrichten met onze unieke en decoratieve vliegengordijnen? Neem dan contact met ons op en ontdek wat Degor voor u kan betekenen.

 

Project

Dealer wordenWord dealer van Degor en open de deur naar nieuwe kansen.

Kies voor zekerheid en snelheid

Hoogwaardige en onderscheidende producten

Zeer breed assortiment - ook voor caravan en camper!

Toegewijd ondersteunend team

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.