Maatwerk

Breed assortiment

Hoogwaardige materialen

M

< Terug naar Projecten

Space Dividers

Gebruikte materialen: de materialen die veruit het meest worden ingezet voor projecten in restaurants, hotels, bars en andere ruimtes zijn de aluminium schakelkettingen en kunststof kralengordijnen.

Bij Degor proberen we het traditionele beeld van vliegengordijnen een flinke draai te geven. Onze vliegengordijnen, bekend om hun functionaliteit, dienen niet meer alleen als bescherming tegen insecten maar hebben zich ook ontpopt als een stijlvolle oplossing voor ruimteverdeling in diverse commerciële omgevingen.
Deze veelzijdige dividers worden ingezet in een breed scala van settings, van de hippe cocktailbars tot strakke winkelinrichtingen, van exclusieve beursstanden en projecten van interieurontwerpers.

Voor Restaurants en Bars

In de dynamische wereld van horeca draait alles om sfeer. Onze vliegengordijnen voegen niet alleen een artistiek element toe aan het interieur, maar dienen ook als subtiele ruimteverdelers die intieme zones creëren zonder het gevoel van openheid te verliezen. In de Zahara Cocktailbar bijvoorbeeld, versterken onze gordijnen het exclusieve gevoel van de lounge met hun kleurrijke lichtspel.

Binnen de Retail

Voor winkels bieden onze vliegengordijnen een innovatieve manier om producten te presenteren en verschillende secties te onderscheiden. Ze fungeren als een visueel doorlatende scheidingswand die de aandacht trekt zonder de ruimtelijkheid te beperken. De unieke textuur en het spel van licht en schaduw voegen een extra dimensie toe aan de winkelervaring, zoals te zien is in de G-Star winkelinrichting.

Op Beurzen en Evenementen

De flexibiliteit van onze vliegengordijnen maakt ze ideaal voor gebruik op beurzen en evenementen, waar ze kunnen dienen als opvallende achtergronden of als praktische ruimteverdelers. Op een event van evenementinrichter Dresscoat is de toepassing van onze vliegengordijnen een duidelijk voorbeeld van hoe ze een ruimte kunnen transformeren.

Voor Interieurontwerpers

Interieurontwerpers kiezen steeds vaker voor onze vliegengordijnen als creatieve ruimteverdelers in moderne kantoren en woningen en hotels. Ze bieden een alternatief voor vaste wanden en brengen een element van beweging en textuur in de ruimte, zoals te zien is in het Dresscoat kantoor en in het Manzo’s suites boutique hotel.

Maatwerk voor uw bedrijf

Wilt u uw ruimte of project ook inrichten met onze unieke en decoratieve vliegengordijnen? Neem dan contact met ons op en ontdek wat Degor voor u kan betekenen.

Project

Dealer wordenWord dealer van Degor en open de deur naar nieuwe kansen.

Kies voor zekerheid en snelheid

Hoogwaardige en onderscheidende producten

Zeer breed assortiment - ook voor caravan en camper!

Toegewijd ondersteunend team