Maatwerk

Breed assortiment

Hoogwaardige materialen

M

< Terug naar Projecten

Vliegengordijnen met bedrijfslogo

Onze successen bij gerenommeerde merken

Bij Degor Vliegengordijnen omarmen we niet alleen de functionaliteit van onze producten, maar ook de kracht van visuele identiteit. Onze vliegengordijnen met bedrijfslogo zijn de perfecte combinatie van effectieve insectenwering en merkpromotie. Laten we eens kijken naar enkele opvallende projecten die we hebben gerealiseerd voor gerenommeerde merken.

Rabobank: Een stijlvolle entree

Voor Rabobank hebben we vliegengordijnen ontworpen met het bedrijfslogo, die niet alleen zorgen voor een effectieve barrière tegen insecten maar ook een stijlvolle entree creëren. Het bedrijfslogo vormt een naadloos onderdeel van het ontwerp, waardoor klanten worden begroet met zowel functionaliteit als merkherkenning bij het betreden van de bank.

Outlet

Onze vliegengordijnen hebben ook een plek gevonden bij een exclusieve Outlet, waar ze dienen als functionele barrière met een extra voordeel – merkpromotie. Het logo van de Outlet is op subtiele wijze geïntegreerd in het ontwerp, waardoor klanten een visuele herinnering krijgen aan het merk terwijl ze comfortabel winkelen.

Woonwinkel Nijhof

Nijhof, bekend om zijn premium assortiment, koos voor onze vliegengordijnen met bedrijfslogo om een mooie merkervaring te creëren.

Modemerk Josh V

Voor Josh V, een toonaangevend modemerk, hebben we vliegengordijnen ontworpen die niet alleen stijlvol zijn maar ook het bedrijfslogo ntegreren.

Maatwerk voor uw bedrijf

Bent u ook op zoek naar een unieke manier om uw bedrijfslogo te integreren in functionele vliegengordijnen?  Neem dan contact met ons op en ontdek wat Degor voor u kan betekenen.

 

 

 

Project

Dealer wordenWord dealer van Degor en open de deur naar nieuwe kansen.

Kies voor zekerheid en snelheid

Hoogwaardige en onderscheidende producten

Zeer breed assortiment - ook voor caravan en camper!

Toegewijd ondersteunend team