...

Maatwerk

Breed assortiment

Hoogwaardige materialen

M

< Terug naar Projecten

Hotels

Bij Degor hebben we aandacht voor functionaliteit en stijl. In de wereld van de hospitality zijn onze op maat gemaakte vliegengordijnen een perfecte aanvulling geweest voor twee toonaangevende hotels: Hotel Manzo Suites en Blue Nijmegen Hotel.

Hotel Manzo’s Suites

Gebruikte materialen: Kunststof kraal Cyprus

Voor Hotel Manzo’s Suites, een boutique hotel gevestigd in hartje Zaandam,  zijn de kamers voorzien van onze kralen vliegengordijnen Cyprus. Onze op maat gemaakte vliegengordijnen dienen niet alleen als effectieve insectenwering maar sluiten ook perfect aan bij het kleurenpallet van de luxe suites en lofts.

Blue Nijmegen 

Gebruikte materialen:  Aluminium schakel

Voor Blue Nijmegen, een hotel dat bekend staat om zijn hedendaagse uitstraling, was het belangrijk om de vliegengordijnen zo te integreren dat ze bijdragen aan de moderne uitstraling van het hotel. Onze op maat gemaakte  vliegengordijn gordijnen zijn hier niet toegepast als  insect wering maar als decoratieve manier om diverse ruimtes in hotelkamers af te schermen zonder verlies van ruimte of licht.

Maatwerk voor uw bedrijf

Of het nu gaat om een luxe hotel of een eigentijds boetiekhotel, bij Degor begrijpen we de wensen en behoeften van uw bedrijf. Neem contact met ons op voor maatwerkoplossingen en ontdek wat Degor voor u kan betekenen.

Project

Dealer wordenWord dealer van Degor en open de deur naar nieuwe kansen.

Kies voor zekerheid en snelheid

Hoogwaardige en onderscheidende producten

Zeer breed assortiment - ook voor caravan en camper!

Toegewijd ondersteunend team

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.