Maatwerk

Breed assortiment

Hoogwaardige materialen

M
Our story

Over ons

  1. Over ons

25 jaar een succes

Al ruim 25 jaar levert Degor hoogwaardige op maat gemaakte deurgordijnen die zorgvuldig en met passie worden vervaardigd.

1999 – 2002

Ons verhaal begint in 1999, toen Vader Kassing besloot zijn passie voor innovatie en kwaliteit in te zetten in een eigen onderneming. Met een visie voor de  toekomst en een garage als werkplaats begon hij met het produceren, verwerken en verpakken van een bescheiden collectie deurgordijnen van kunststof en aluminiummaterialen.
De weg van pionieren was niet zonder uitdagingen, maar met vastberadenheid en vakmanschap vond Degor al snel zijn weg naar de kampeer- en caravanbranche. De producten werden met enthousiasme ontvangen wat nog meer motiveerde om zijn droom te verwezenlijken.

2002 – 2004

De groeiende vraag leidden tot de opening van ons eerste bedrijfspand in Almere in 2002. Maar zelfs daar bleek al snel dat de ruimte niet voldoende was om aan de vraag te voldoen. Gedreven door onze passie, hebben we ons verplaatst naar een nieuw pand, waar we niet alleen meer ruimte vonden, maar ook ons assortiment konden uitbreiden.
Vanaf dat moment maakte Degor zijn entree op de woning- en tuinmarkt, waar onze op maat gemaakte deurgordijnen veel lof oogstten. Niet alleen particulieren, maar ook hotels, beurzen en tv-shows kozen voor onze materialen om deze op unieke wijze toe te passen.

2014 – heden

De toekomst van Degor is veelbelovend. Sinds 2018 zijn onze dochter en schoonzoon actief betrokken bij het bedrijf, en samen streven we ernaar om onze bedrijfsactiviteiten de komende jaren voort te zetten, met dezelfde toewijding aan kwaliteit en innovatie waar Degor al meer dan 25 jaar voor staat.

ReviewsDit is wat onze klanten van ons vinden

Waar zitten we?Vind uw dealer

Gebruik onze handige tool hieronder om het dichtstbijzijnde verkooppunt van Degor te vinden.