Maatwerk

Breed assortiment

Hoogwaardige materialen

M
Ondersteuning

Klantenservice

  1. Klantenservice

Welkom bij de klantenservice

Bij Degor hechten we veel waarde aan het bieden van uitstekende klantenservice om uw ervaring met onze vliegengordijnen te optimaliseren. Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de nodige ondersteuning.

Of u nu op zoek bent naar specifieke productinformatie, meetinstructies, of algemene vragen hebt over onze vliegengordijnen, we zijn er om u te assisteren. Ons team streeft naar efficiënte en vriendelijke service, zodat u met vertrouwen kunt genieten van onze hoogwaardige producten.

Om u nog sneller van dienst te zijn, hebben we een uitgebreide FAQ-sectie samengesteld. Hier vind u directe antwoorden op veelgestelde vragen. Neem gerust een kijkje onder deze tekst voor nuttige informatie en handige tips.

Contacteer ons

Mocht u verdere hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uw tevredenheid is onze topprioriteit.

 

Telefoonnummer

+31(0)23 55 81 832

Contact

Email: info@degor.nl

Openingstijden

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00-16.30 uur

Heeft u een vraag?

Veelgestelde vragen

Welk vliegengordijn is het meest effectief?

Alle modellen hebben dezelfde werking tegen vliegende insecten. De bewegingen van de strengen langs elkaar heen maken ze licht statisch, wat voldoende is om insecten af te schrikken.

Ik heb kunststof kozijnen waar ik liever niet in wil boren. Hoe kan ik mijn vliegengordijn toch bevestigen?

Gebruik dubbelzijdig tape om het vliegengordijn op het kozijn te plaatsen. Er is een divers aanbod aan (zeer sterk) dubbelzijdig tape verkrijgbaar bij bouwmarkten of online.

Kan ik mijn vliegengordijn inkorten in de breedte?

Bijna alle typen met een aluminium bovenkant kunnen in de breedte worden ingekort. Verwijder de zijdoppen en gebruik een scherpe aluminiumzaag om het gordijn op de gewenste breedte te maken.

Kan ik mijn vliegengordijn inkorten in de lengte?

Kralen- en aluminiumvliegengordijnen kunnen eenvoudig worden ingekort met een schaar respectievelijk schroevendraaier. Voor kunststofdraad vliegengordijnen is het advies om deze op maat te bestellen om krullen en openingen te voorkomen.

Hoe houd ik mijn vliegengordijn schoon?

Reinig het vliegengordijn regelmatig met een vochtige doek en een neutraal wasmiddel. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen om schade aan het gordijn te voorkomen.

Kan ik mijn vliegengordijn makkelijk verwijderen na de zomer?

Alle vliegengordijnen zijn eenvoudig te demonteren na gebruik. Indien het vliegengordijn in het kozijn is geplaatst verwijder je ook de steunen. Is het vliegengordijn op het kozijn geplaatst dan kun je alleen het vliegengordijn verwijderen.