Maatwerk

Breed assortiment

Hoogwaardige materialen

M

Algemene voorwaarden

  1. Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden

Dit zijn de algemene voorwaarden van Degor (“wij”, “ons” of “onze”) voor het gebruik van onze website en de aankoop van producten of diensten via onze website.

1. Toepasselijkheid
Door onze website te gebruiken en / of producten of diensten via onze website te kopen, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle gebruikers van de website, inclusief maar niet beperkt tot bezoekers, klanten en gebruikers die content plaatsen of materialen verstrekken.

2. Gebruik van de website
U stemt ermee in om onze website alleen te gebruiken voor legale doeleinden en op een manier die geen inbreuk maakt op de rechten van anderen of de werking van de website verstoort. U mag geen ongeautoriseerde toegang tot de website verkrijgen, enige vorm van hacking of andere acties uitvoeren die de veiligheid van de website schenden.

3. Producten en diensten
Alle aankopen van producten of diensten via onze website zijn onderworpen aan beschikbaarheid. We behouden ons het recht voor om de beschikbaarheid van producten of diensten te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of stop te zetten.

4. Prijzen en betaling
Alle prijzen op onze website zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. Betaling dient te geschieden op het moment van aankoop via de aangeboden betaalmethoden op onze website.

5. Intellectuele eigendomsrechten
Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en materialen op onze website zijn eigendom van Degor of zijn gelicentieerd aan ons. U mag onze inhoud en materialen niet gebruiken, reproduceren of verspreiden zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

6. Wijzigingen
We behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Alle wijzigingen zullen van kracht worden zodra ze op de website zijn geplaatst. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig te controleren op updates van de algemene voorwaarden.

7. Contactgegevens
Als u vragen hebt over deze algemene voorwaarden, neem dan contact met ons op via info@degor.nl

Telefoonnummer

+31(0)23 55 81 832

Contact

Email: info@degor.nl